SKÅL!

Säger bara: SKÅL!





Nergång!

Gokväll Gottfolk!
Hoppas ni har en super, duper, rolig kväll och avslutar arbetsveckan med buller och bong! Själv så blev man chaufför ikväll åt sin bror (okej, jag är skydlig han några skjutsar, hihi) så för mig blir det ingen utgång - men imorgon smäller det! Peppar redan nu!



Nu blir det nedgång, japp du läste rätt, nedgång då jag ska gå till grannen som bor nedanför mig. Vi ska planera lite grann inför morgon dagen. Bjuder på bilden nedanför!



 

Gullig eller hur? ;)




MenNiceMorsan!







Ibland är det inte helt fel att bo hemma - speciellt inte när mamma kommer hem med smariga muffins!

"En trevlig Knöl" ?

Den presenteras som en riktig superhjälte – en näringsrikare, godare och hälsosammare knöl än vad världen tidigare skådat. Potatisen som presenteras i Skottland och börjar säljas på onsdagen är lila till färgen och heter ”The purple majesty”.



Jajemänsan, du läste rätt! "The purple majesty" är en ny sorts potatis som odlats fram i Skottland som inte bara utlovar att kunna skydda mot hjärtattack utan också ska revolutionera måltiderna! Det är färgen i "knölen" gör den så mycket mer nyttig än den vita vanliga potatisen, du kan läsa mer om det på DN.se!

Vad tror du - Hiss eller Diss?



Men de var på tiden!

Härligt, äntligen får jag tillbaka min skoldator som jag förhoppningsvis kan öppna worddokument!

... och jag såg dig i bottenskrapet!

God morgon!
Det är slut på helgen nu, imorgon börjar allvaret igen .. eller det börjar alldeles strax, har lite grann som måste fixas tills imorgon. Morgondagen består av prov i geografi, svenska tal, projektarbete och matte C. Kommer bli en sån där underbart lång dag imorgon!


Helgen har väll varit som den har varit, en del har varit positivt medan andra delar har varit lite mindre bra. Har aldrig förlorat respekten för någon så jävla snabbt som jag gjorde i helgen! Haha, vad fan ska man säga egentligen? Verkar inte spela någon roll överhuvudtaget för de här personerna, go girls, keep it up!



RSS 2.0